Onze microbrouwerij

Tijd voor FREDDY*S Gastrobar

Recht onder het hoofdkantoor van Heineken, pal tegenover Leiden Centraal vind je FREDDY*S Gastrobar. Een eclectische mix van ouderwetse gezelligheid, waar het altijd tijd is voor culinaire hoogstandjes en bijzondere bieren.

De ultieme manier om écht kennis te maken met de veelzijdigheid van de FREDDY*S Gastrobar keuken is FREDDY*S Experience. Geniet voor de vaste prijs van 35 euro per persoon van 4 gastro gerechten naar keuze, en ontdek nieuwe smaken en verrassende favorieten.

In ons bargedeelte schuif je aan voor FREDDY*S Favourites. Proost met twee mooie speciaalbieren uit eigen brouwerij, of met twee van de fijne wijnen uit ons assortiment terwijl je peuzelt van twee bijzondere gastro bites. Kleine hapjes in combinatie met twee volle glazen. En dat voor slechts 22.50 euro.

LAZY AFTERNOON SPECIAL - Reserveer je FREDDY*S Favourites overdag met een aanvangstijd voor 16.00 uur - o.v.v. Rebel actie - dan is het derde drankje van het huis.

Microbrouwerij

Onze microbrouwerij

Dat je bij FREDDY*S terecht kunt voor een perfect getapt en heerlijk helder biertje is natuurlijk logisch. Maar graag verrassen we je ook met unieke bieren uit onze eigen microbrouwerij. Stuk voor stuk verrassende smaken, naar geheime recepten van niemand minder dan Freddy Heineken zelf. Leer meer over het proces van bierbrouwen, bewonder de prachtige installaties en geniet van de meest bijzondere bieren.

Impressie

Impressie1
Impressie3
Impressie2
Impressie4
Impressie5